RAVITSEMUS

TERVEELLISTÄ, HYVÄÄ JA TURVALLISTA

 

Tänä päivänä ammattikeittiöiden asiakkaat odottavat ruoalta hyvän maun lisäksi laadukkaita ravitsemusarvoja. Atrian tuotekehitys ja markkinointi pitävät huolen siitä, että ammattikeittiöiden tuotteet vastaavat ajantasaisesti kuluttajien ja asiakkaiden toiveisiin. 
Tuotekehityksemme lähtökohta on tuotteiden turvallisuudessa, terveellisyydessä ja ravitsemuslaadussa. Sekä tietysti siinä, että tuotteemme olisivat ammattikeittiöille helppoja, arjen työtä helpottavia ratkaisuja.

vastuullinen ruoka.jpg

TURVALLISET TUOTTEET JA TERVEET ELÄIMET

Atrian tavoitteena on tarjota kestävästi tuotettuja, puhtaita ja turvallisia tuotteita. Tuotteiden turvallisuus alkaa sopimustuotantotiloilta ja puhtaista raaka-aineista. Atrialla hyvä ruoka tarkoittaa koko ruokaketjulle asetettujen odotusten huomioimista toiminnassa sekä sitoutumista tuotteisiin ja liiketoimintaan kohdistuvien vaatimusten noudattamiseen. Tuotteiden matka pellolta pöytään on avoin, turvallinen ja jäljitettävä. Keskeisiä kehittämiskohteita ovat eläinten hyvinvointi, eläintautiriskien hallinta, antibioottivapaa tuotanto, raaka- aineiden jäljitettävyys sekä koko tuotantoketjun kattava bioturva. Tuomalla asiakkaiden ja kuluttajien saataville yhä tarkempaa jäljitettävyystietoa todennetaan niin tuotteiden turvallisuus kuin muutkin tuotteisiin liittyvät vastuullisuusnäkökohdat, kuten raaka-aineiden alkuperä ja antibioottien käyttö.

 

sopimustuottajat.png

ATRIALAISEN LIHAN ALKUPERÄ TUNNETAAN

Atrian liha tulee Atrian omilta sopimustuottajilta, joiden tuotanto-olosuhteet sekä eläinten hoito ja kasvatustavat tunnetaan. Jäljitettävyys takaa lihan turvallisuuden ja varmistaa myös eläinten hyvinvoinnin.
Atrialla tunnetaan jokaisen eläimen alkuperä, kasvatusaika, ruokinta ja hoito. Atria-merkki on tae siitä, että myytävä sian-, naudan-, broilerin- ja kalkkunanliha on aina suomalaiselta maatilalta.

kilpailuetu.png

KILPAILUETUA KESTÄVILLÄ RATKAISUILLA 

Kuluttajat arvostavat yhä enemmän ruuan turvallisuutta ja tietoa raaka-aineiden alkuperästä ravintolapalveluja ostaessaan. Kestävästi tuotetun suomalaisen lihan käyttäminen on kilpailuetu, joka kertoo ruuan laadusta sekä vastuullisuudesta ja jonka avulla voi lisätä asiakkaiden luottamusta palveluita kohtaan.
Ravintolapalveluissa ruuan alkuperä ja turvallisuus ovat korostuneet erityisesti koronapandemian aikana ja ovat tärkeitä tekijöitä kuluttajien tehdessä ostopäätöksiä.

TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ RUOKAVALIO ON KOKONAISUUS

Sydänmerkki 

Kestävä ja terveellinen ruokavalio

 

Lue lisää

Ikääntyneiden ruokasuositus

 

Lataa vinkit talteen

Ruokailoa varhaiskasvatukseen

 

Terveyttä ja iloa ruoasta