SYDÄNMERKKI

VASTUULLISUUS ON MYÖS TERVEELLISYYTTÄ

Me Atrialla teemme herkullista ja vastuullista ruokaa kaikkiin ruokahetkiin. Vastuullisuus ei tarkoita pelkästään ruuan tuottamisen ympäristövaikutuksia, vaan myös ruuan ravitsevuus ja terveellisyys ovat kiinteästi osa sitä.


Sydänmerkki on helppo tapa tarjota asiakkaillesi terveellisempiä vaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse lukea tuoteselosteita ja ravintosisältöjä. Riittää kun valitset tuotteita tai reseptejä, joissa on Sydänmerkki. Sydänmerkki kertoo, että tuote tai ateria on kategoriassaan terveyden kannalta parempi vaihtoehto. 


MITKÄ TUOTTEET TAI ATERIAT SAAVAT SYDÄNMERKIN?

Sydänmerkkiä ei anneta tuotteelle tai reseptille näppituntumalta, vaan merkin käyttöoikeus haetaan puolueettomalta asiantuntijaryhmältä. Käyttöoikeuden voi saada, jos tuote tai resepti täyttää kaikki sille määritetyt, tutkittuun ravitsemustietoon perustuvat kriteerit. Ensimmäiset edellytykset Sydänmerkin saannille ovat rasvan laatu ja suolan määrä.  Myös runsaskuituisuus ja sokerin vähäisyys ovat mukana kriteereissä.

sydanmerkki-644x448 kopio.png

Atrian tuoterepertuaarissa on Sydänmerkki-tuotteita kymmenittäin, joka makuun ja jokaiseen ruokahetkeen omansa.

MIKSI SYDÄNMERKKI?

Sydänmerkki koetaan selkeäksi ja sen merkitys ymmärretään hyvin. Tutkitusti jopa 80 % kuluttajista tuntee Sydänmerkin. Merkki puhuttelee jokaista terveydestään ja hyvinvoinnistaan välittävää.  Sydänmerkki on lunastanut paikkansa erityisesti lounasruokailussa.

 

Kurkkaa alla olevasta videosta meidän Susannen vinkit herkullisten, Sydänmerkin arvoisten aterioiden valmistamiseen.

SYDÄNMERKKI-RESEPTIT

Kehitimme avuksesi myös liudan valmiita reseptejä Sydänmerkin arvoisiin aterioihin. Sydänmerkki helpottaa asiakasta terveellisemmän aterian valitsemisessa ja kokkia sen valmistamisessa. Kaikki Sydänmerkki-reseptimme ovat ravitsemussuositusten mukaisia.