VASTUULLINEN KUMPPANI

ATRIA RAKENTAA HYVÄÄ HUOMISTA

Atria-konserni on Pohjois-Euroopan johtavia ruoka-alan yrityksiä. Olemme tehneet ruokaa yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen.
 
Teemme koko ketjussa aktiivisesti töitä saavuttaaksemme entistäkin paremman ja kestävämmän ruuantuotannon tason. Meillä on ammattilaisia rehunsuunnittelun asiantuntijoista eläinlääketieteen tohtoreihin ja pakkauskehityksen ja energiatalouden asiantuntijoihin. Tärkein tavoitteemme on aidosti hiilineutraali ruokaketju, ja sen saavuttamiseksi etsimme koko ajan uusia ratkaisuja. 
 
Atria-tuotteissa käyttämämme liha on aina peräisin suomalaisilta perhetiloilta. Me tunnemme tilallisemme ja tiedämme, että ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin vaaliminen, sekä ruuan vastuullisuus on tilallisillemme kunnia-asia. Kun valitset tarjota asiakkaillesi Atria-tuotteita, voit olla varma että ruoka vastuullisesti, niin ympäristöä kuin eläimiä kunnioittaen tuotettua.
 
Näemme vastuumme myös sosiaalisen vastuun saralla. Tuemme esimerkiksi laajalti nuorten ja lasten urheilua toimintapaikkakunnillamme, ja järjestämme vuosittain Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelman, jolla edesautamme nuorten ruoka-alan ammattilaisten työllistymistä, yrittäjyyttä ja alalla pysymistä.

 

TÄRKEIN TAVOITTEEMME ON HIILINEUTRAALI RUOKAKETJU

 

Lue miten saavutamme sen

RUOKAA SUOMALAISILTA PERHETILOILTA

 

Tutustu perhetiloihin

ANTIBIOOTTIVAPAA RUUANTUOTANTO

 

Miten ja miksi?
SYDÄNMERKKI - TERVEYDEN
KANNALTA PAREMPI
VAIHTOEHTO
Sydänmerkki-tuotteet ja -reseptit

ATRIA 100 NUORTA KOKKIA -KOULUTUSOHJELMA NUORILLE RAVINTOLA-ALAN AMMATTILAISILLE

 

Tutustu koulutusohjelmaan

YRITYSVASTUURAPORTTI AVAA VASTUULLISUUSTYÖTÄMME,
SEN TAVOITTEITA JA TULOKSIA

 

Tutustu tuoreimpaan raporttiin