JÄLJITETTÄVYYS

JÄLJITETTÄVYYS ON KILPAILUETU

Yhä useampi suomalainen haluaa tietää tarkalleen mitä syö. Tähän kuluu myös se, missä ja minkälaisissa olosuhteissa ruoka on kasvatettu. Atrian tuotteissa lihan alkuperää ei tarvitse arvailla, sillä joka ikisessä tuotteessa liha on peräisin suomalaiselta, meille tutulta perhetilalta.

Tilallisemme ovat sitoutuneet sekä eläinten että ympäristön kannalta vastuulliseen tuotantoon. Hyvät tuotanto-olosuhteet parantavat eläinten hyvinvointia ja ehkäisevät sairauksia – näin eläimiä tarvitsee lääkitä erittäin harvoin. Täysin antibioottivapaa kanankasvatus ja nollatoleranssi kaikkien salmonellatyyppien suhteen maailmankin mittapuulla todellisia harvinaisuuksia. Tilallisemme seuraavat eläinten hyvinvointia ja kasvua tarkasti. Eläinten hyvinvointiin liittyvät tiedot tallennetaan eläinlajikohtaisiin terveydenhuoltorekistereihin.

Tutkimusten perusteella yli puolelle suomalaisista lihan jäljitettävyys on tärkeä ostoperuste. Ravintola voi viestiä asiakkaalleen parhaassa tapauksessa paikkakunnan, tilan nimen ja liharodun. Alkuperän tunteminen lisää luottamusta siihen, että ruoka on laadukasta ja vastuullisesti tuotettua. 

possu-tilallisten-sylissa-976x646.png

Tilalliset tuotteidemme takana

Sadat sopimustilallisemme varmistavat jokapäiväisellä työllään tuotteidemme laadun ja turvallisuuden.

hiilineutraali-976x646.png

Kohti hiilineutraalia

Olemme tehneet ruokaa yli sata vuotta ja haluamme turvata ihmisten hyvinvoinnin ja puhtaan ruoantuotannon myös tulevaisuudessa. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen. Ilmastonmuutoksen takia tärkein tavoitteemme tänään on hiilineutraali ruokaketju.