GASTRO-MESSUJEN MAISTIAISET

Maistiaisannoksissamme oli gluteenittomia kalapyöryköitä, Murea-sarjan vegaanisia suikaleita, ylikypsää kanan reisileikettä bbq -kastikkeessa sekä ylikypsää kassleria savuisessa bbq -kastikkeessa.

 

Jokaisessa annoksessa oli maustamiseen käytetty Mestari Forsmanin uusia, korkealaatuisia tuoremakupohjia, jotka ovat tilattavissa huhtikuusta alkaen. Fermentoimalla valmistetut tuoremakupohjat sopivat kaikenlaiseen maustamiseen. Koska ne vähentävät mausteiden varastoyksiköiden määrää, pienentävät raaka-ainekustannuksia ja nopeuttavat prosesseja, ovat ne omiaan myös parantamaan kannattavuutta.

 

Katso ja tallenna messuannostemme reseptit käyttöösi alta. Kaikkiin messuosastollamme esillä olleisiin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.

 

kalapyorykka.png

KALAPYÖRYKKÄ SAARISTOLAISLEIVÄLLÄ

Gluteeniton Sydänmerkki-kalapyörykkä tarjoillaan saaristolaisleivältä yrttituoremakupohjalla maustetun kreemin kanssa.

salaatti.png

MUREA VEGAN INTIALAISESSA KOOKOS-CURRYKASTIKKEESSA

Murea-sarjan vegaaniset suikaleet sopivat esimerkiksi kiusauksiin, keittoihin ja pizzoihin sekä leipien täytteeksi. Tällä kertaa suikaleet sujautettiin mausteisen currykastikkeen joukkoon, joka nautitaan bo ssam -tyyliin salaatinlehden päällä. 

seesamituutti.png

KANAN REISILEIKE BBQ, KOREA-MAJONEESIA JA SEESAMIA

Mehevä bbq-maustettu kana tarjoillaan Korean makumaailman inspiroiman majoneesikastikkeen kanssa hauskasta, seesamilla maustetusta pikkutuutista.

tartaletti.png

KASSLERIA BBQ-KASTIKKEESSA, PIKKELÖITYÄ ANANASTA JA FENKOLIA

Ylikypsä, bbq-kastikkeellinen kassler on vain lämmitystä vaille valmis supermurea herkku. Pikkelöidyt ananas ja fenkoli tuovat annokseen niin happoa kuin makeutta. Käytä valmista pikkelilientä tai sekoita omasi vaikkapa perinteisellä 1-2-3-ohjeella.

kokit-nelio.png

HUIPPUSUOSITTU KOULUTUS ALAN AMMATTILAISILLE

Atria 100 nuorta kokkia on enintään 30-vuotilaille ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka vetäjänä toimii mm. Michelin-tähdellä palkittujen Demo- ja Finnjävel-ravintoloiden takaa tuttu Tommi Tuominen. Maksuton koulutus pitää sisällään niin ravintolamaailman huippuammattilaisten luentoja kuin kiinnostavia vierailujakin – ja huipentuu pop up -ravintoloiden toteuttamiseen. 

nelio_nainen_pellolla.png

ATRIA RAKENTAA HYVÄÄ HUOMISTA

Me Atrialla haluamme varmistaa, että maistuvaa ja vastuullisesti valmistettua ruokaa on tarjolla kaikkiin ruokahetkiin. Tunnemme tuottajamme ja tiedämme, että kaikki käyttämämme liha on kotoisin suomalaisilta perhetiloilta, joissa ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin vaaliminen ja ruuan vastuullisuus on kunnia-asia.
Tähtäämme jatkuvasti entistäkin parempaan, kestävämpään kotimaiseen ruoantuotantoon vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, minimoimalla hävikkiä ja kehittämällä pakkauksistamme yhä ekologisempia.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

HUIPPUHYVÄÄ

PANEROITUA
KANAA HELPOSTI

 

Avaa reseptivihko

RESEPTIT
HUIPPUSUOSITUISTA
MUREA-TUOTTEISTA

 

Avaa reseptivihko

NÄIN VASTAAT RAAKA-AINEIDEN
JA ENERGIAN HINTOJEN NOUSUN
SEKÄ  HENKILÖKUNTAVAJEEN
TUOMIIN HAASTEISIIN 

 

Katso 10 täsmävinkkiä