HUIPPUHYVÄÄ
PANEROITUA
KANAA HELPOSTI
Maistiaisannoksissamme oli gluteenittomia kalapyöryköitä, Murea-sarjan vegaanisia suikaleita, ylikypsää kanan reisileikettä bbq -kastikkeessa sekä ylikypsää kassleria savuisessa bbq -kastikkeessa.
Jokaisessa annoksessa oli maustamiseen käytetty Mestari Forsmanin uusia, korkealaatuisia tuoremakupohjia, jotka ovat tilattavissa huhtikuusta alkaen. Fermentoimalla valmistetut tuoremakupohjat sopivat kaikenlaiseen maustamiseen. Koska ne vähentävät mausteiden varastoyksiköiden määrää, pienentävät raaka-ainekustannuksia ja nopeuttavat prosesseja, ovat ne omiaan myös parantamaan kannattavuutta.
Katso ja tallenna messuannostemme reseptit käyttöösi alta. Kaikkiin messuosastollamme esillä olleisiin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.
Gluteeniton Sydänmerkki-kalapyörykkä tarjoillaan saaristolaisleivältä yrttituoremakupohjalla maustetun kreemin kanssa.
Gluteeniton Sydänmerkki-kalapyörykkä tarjoillaan saaristolaisleivältä yrttituoremakupohjalla maustetun kreemin kanssa.
Murea-sarjan vegaaniset suikaleet sopivat esimerkiksi kiusauksiin, keittoihin ja pizzoihin sekä leipien täytteeksi. Tällä kertaa suikaleet sujautettiin mausteisen currykastikkeen joukkoon, joka nautitaan bo ssam -tyyliin salaatinlehden päällä.
Murea-sarjan vegaaniset suikaleet sopivat esimerkiksi kiusauksiin, keittoihin ja pizzoihin sekä leipien täytteeksi. Tällä kertaa suikaleet sujautettiin mausteisen currykastikkeen joukkoon, joka nautitaan bo ssam -tyyliin salaatinlehden päällä.
Mehevä bbq-maustettu kana tarjoillaan Korean makumaailman inspiroiman majoneesikastikkeen kanssa hauskasta, seesamilla maustetusta pikkutuutista.
Mehevä bbq-maustettu kana tarjoillaan Korean makumaailman inspiroiman majoneesikastikkeen kanssa hauskasta, seesamilla maustetusta pikkutuutista.
Ylikypsä, bbq-kastikkeellinen kassler on vain lämmitystä vaille valmis supermurea herkku. Pikkelöidyt ananas ja fenkoli tuovat annokseen niin happoa kuin makeutta. Käytä valmista pikkelilientä tai sekoita omasi vaikkapa perinteisellä 1-2-3-ohjeella.
Ylikypsä, bbq-kastikkeellinen kassler on vain lämmitystä vaille valmis supermurea herkku. Pikkelöidyt ananas ja fenkoli tuovat annokseen niin happoa kuin makeutta. Käytä valmista pikkelilientä tai sekoita omasi vaikkapa perinteisellä 1-2-3-ohjeella.
Atria 100 nuorta kokkia on enintään 30-vuotilaille ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka vetäjänä toimii mm. Michelin-tähdellä palkittujen Demo- ja Finnjävel-ravintoloiden takaa tuttu Tommi Tuominen. Maksuton koulutus pitää sisällään niin ravintolamaailman huippuammattilaisten luentoja kuin kiinnostavia vierailujakin – ja huipentuu pop up -ravintoloiden toteuttamiseen.
Atria 100 nuorta kokkia on enintään 30-vuotilaille ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka vetäjänä toimii mm. Michelin-tähdellä palkittujen Demo- ja Finnjävel-ravintoloiden takaa tuttu Tommi Tuominen. Maksuton koulutus pitää sisällään niin ravintolamaailman huippuammattilaisten luentoja kuin kiinnostavia vierailujakin – ja huipentuu pop up -ravintoloiden toteuttamiseen.