HUIPPUHYVÄÄ
PANEROITUA
KANAA HELPOSTI
Kiitos vierailustasi messuosastollamme. Alta löydät kaikki tuotteet jotka ovat esillä osastollamme. Klikkaa tuotetietoihin tuotenimestä.
Mestari Forsmanin uudet korkealaatuiset tuoreet makupohjat on valmistettu fermentointiprosessia hyödyntämällä. Ne sopivat erinomaisesti niin kylmävalmistukseen kuin perinteiseen maustamiseen.
Tuoremakupohjat vähentävät mausteiden varastoyksiköiden määrää, pienentävät raaka-ainekustannuksia ja nopeuttavat prosesseja, mitkä kaikki osaltaan parantavat kattavuutta.
Messuilla tarjoillut maistiaisannoksemme sisältävät ylikypsää bbq-kanaa ja -kassleria, gluteenittomia kalapyöryköitä sekä vegaanisia Murea-suikaleita. Annoksissa on hyödynnetty monipuolisesti myös kevään uutuustuotteita, tuoremakupohjia jotka sopivat kaikenlaiseen maustamiseen aina kylmävalmistuksesta marinointiin saakka.
Messuilla tarjoillut maistiaisannoksemme sisältävät ylikypsää bbq-kanaa ja -kassleria, gluteenittomia kalapyöryköitä sekä vegaanisia Murea-suikaleita. Annoksissa on hyödynnetty monipuolisesti myös kevään uutuustuotteita, tuoremakupohjia jotka sopivat kaikenlaiseen maustamiseen aina kylmävalmistuksesta marinointiin saakka.
Atria 100 nuorta kokkia on enintään 30-vuotilaille ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka vetäjänä toimii mm. Michelin-tähdellä palkittujen Demo- ja Finnjävel-ravintoloiden takaa tuttu Tommi Tuominen. Maksuton koulutus pitää sisällään niin ravintolamaailman huippuammattilaisten luentoja kuin kiinnostavia vierailujakin – ja huipentuu pop up -ravintoloiden toteuttamiseen.
Atria 100 nuorta kokkia on enintään 30-vuotilaille ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka vetäjänä toimii mm. Michelin-tähdellä palkittujen Demo- ja Finnjävel-ravintoloiden takaa tuttu Tommi Tuominen. Maksuton koulutus pitää sisällään niin ravintolamaailman huippuammattilaisten luentoja kuin kiinnostavia vierailujakin – ja huipentuu pop up -ravintoloiden toteuttamiseen.