TUTUSTU GASTRO-MESSUOSASTOMME TUOTTEISIIN

 

Kiitos vierailustasi messuosastollamme. Alta löydät kaikki tuotteet jotka ovat esillä osastollamme. Klikkaa tuotetietoihin tuotenimestä.

 

YLIKYPSÄT LIHAT

 

KANATUOTTEET

 

UUDET TUOREMAKUPOHJAT JA KYLMÄ- JA LÄMMINSUURUSTAVA TÄRKKELYS TILATTAVISSA HUHTIKUUSSA

 

TÄRKKELYS

  • Mestari Forsman Kylmä- ja lämminsuurustava tärkkelys 2 kg

 

TUOREMAKUPOHJAT

  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Thai 1 kg ja 5 kg
  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Korea 1 kg ja 5 kg
  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Intia 1 kg ja 5 kg
  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Meksiko 1 kg ja 5 kg
  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Yrtti 1 kg ja 5 kg
  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1 kg ja 5 kg
  • Mestari Forsman Tuoremakupohja Pippuri 1 kg ja 5 kg

 

Mestari Forsmanin uudet korkealaatuiset tuoreet makupohjat on valmistettu fermentointiprosessia hyödyntämällä. Ne sopivat erinomaisesti niin kylmävalmistukseen kuin perinteiseen maustamiseen.

 

Tuoremakupohjat vähentävät mausteiden varastoyksiköiden määrää, pienentävät raaka-ainekustannuksia ja nopeuttavat prosesseja, mitkä kaikki osaltaan parantavat kattavuutta.

 

kalapyorykka.png

MESSUMAISTIAISANNOSTEN RESEPTIT

Messuilla tarjoillut maistiaisannoksemme sisältävät ylikypsää bbq-kanaa ja -kassleria, gluteenittomia kalapyöryköitä sekä vegaanisia Murea-suikaleita. Annoksissa on hyödynnetty monipuolisesti myös kevään uutuustuotteita, tuoremakupohjia jotka sopivat kaikenlaiseen maustamiseen aina kylmävalmistuksesta marinointiin saakka.

kokit-nelio.png

HUIPPUSUOSITTU KOULUTUS ALAN AMMATTILAISILLE

Atria 100 nuorta kokkia on enintään 30-vuotilaille ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka vetäjänä toimii mm. Michelin-tähdellä palkittujen Demo- ja Finnjävel-ravintoloiden takaa tuttu Tommi Tuominen. Maksuton koulutus pitää sisällään niin ravintolamaailman huippuammattilaisten luentoja kuin kiinnostavia vierailujakin – ja huipentuu pop up -ravintoloiden toteuttamiseen. 

nelio_nainen_pellolla.png

ATRIA RAKENTAA HYVÄÄ HUOMISTA

Me Atrialla haluamme varmistaa, että maistuvaa ja vastuullisesti valmistettua ruokaa on tarjolla kaikkiin ruokahetkiin. Tunnemme tuottajamme ja tiedämme, että kaikki käyttämämme liha on kotoisin suomalaisilta perhetiloilta, joissa ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin vaaliminen ja ruuan vastuullisuus on kunnia-asia.
Tähtäämme jatkuvasti entistäkin parempaan, kestävämpään kotimaiseen ruoantuotantoon vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, minimoimalla hävikkiä ja kehittämällä pakkauksistamme yhä ekologisempia.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

HUIPPUHYVÄÄ

PANEROITUA
KANAA HELPOSTI

 

Avaa reseptivihko

RESEPTIT
HUIPPUSUOSITUISTA
MUREA-TUOTTEISTA

 

Avaa reseptivihko

NÄIN VASTAAT RAAKA-AINEIDEN
JA ENERGIAN HINTOJEN NOUSUN
SEKÄ  HENKILÖKUNTAVAJEEN
TUOMIIN HAASTEISIIN 

 

Katso 10 täsmävinkkiä