VALMISRUOKAUUTUUDET

SUOSITTU ARTESAANI-SARJA LAAJENEE

 

Artesaani-valmisruokien ytimessä ovat aidot maut ja laadukkaat raaka-aineet. Tänä keväänä valmisruokahyllyn Artesaani-valikoima kasvaa kahdella uutuudella. Tuoteperheen pakkaukset saavat kevään aikana myös uuden ulkoasun. 

kanafilee-paprikavoilla.png

ARTESAANI KANAFILEETÄ PAPRIKAVOILLA JA PAAHDETUT KASVIKSET 350 G

Herkullinen ateria sisältää Suomessa ilman antibiootteja kasvatetun kanan fileeviipaleita, joita maustaa paprikavoi. Lisukkeena on paahdettua porkkanaa, parsakaalia, palsternakkaa ja perunaa.

keitto.png

ARTESAANI PEKONI-KANAFILEEKEITTO 340 G

Atria Artesaani Pekoni-Kanafileekeitto on valmistettu suomalaisesta pekonista ja Suomessa ilman antibiootteja kasvatetusta broilerinfileestä. Pekoni-Kanafileekeitossa maistuu pekonin savuisuus, jota täyteläistää kermainen ja juustoinen liemi. 

SUOMALAISTA KALAA VAIVATTOMASTI LAUTASELLE

kalapasta.png

ATRIA TOMAATTINEN KALAPASTA G

Kotimaista järvikalaa pääsee nyt nauttimaan kätevästi herkullisen valmisruuan muodossa, kun Atria Tomaattinen Kalapasta saapuu kauppoihin. Pastassa on käytetty ainoastaan suomalaista luonnonkalaa: lahnaa, silakkaa ja särkeä.

lohikiusaus.png

ATRIA SAVUKIRJOLOHIKIUSAUS 650G

Kotimaisuus ja vastuullisuus korostuvat myös toisessa valmisruokauutuudessa, Atria Savukirjolohikiusauksessa. Kiusauksen lohi on Kalaneuvoksen suomalaista, savustettua kirjolohta ja perunakin tuoretta ja kotimaista. 

TUTTUJA MAKUJA MIKROSTA

Kunnon arki -sarja tarjoaa arkeen maukasta ruokaa houkuttelevalla hinta-laatusuhteella. Sarja täydentyy kolmella uutuudella jotka maistuvat koko perheelle. 

nakkikeitto-pienempi.png

ATRIA KUNNON ARKI NAKKIKEITTO 300 G

Nakit on valmistettu suomalaisesta lihasta ja annokseen makua tuo perinteisten keittokasvisten lisäksi ripaus tomaattia. 

kanaburgeri-pienempi.png

ATRIA KUNNON ARKI KANABURGERI 115 G

Atria Kunnon Arki Kanaburgeri sisältää kotimaisesta broilerista valmistetun, paneroidun kanapihvin vehnäsämpylän välissä. 

vegeperunasoselaatikko-pienempi.png

ATRIA KUNNON ARKI VEGEPERUNASOSELAATIKKO 350 G

Vegaaninen, gluteeniton vegeperunasoselaatikko sopii myös monenlaisten erityisruokavalioiden tarpeisiin.