LIHAVALMISTEUUTUUDET

MAKKARAT, KESÄN TODELLISET SANKARIT 

 

Makkarat tuovat kesään mausteen, joka tekee grillijuhlista unohtumattomia, olipa kyseessä sitten perinteisempi nakki tai jokin erikoisempi grillimakkara. Grillissä makkarat kypsyvät nopeasti ja maistuvat aina yhtä hyvältä ja maukkaalta, jotka ovat vertaansa vailla. Kesä on täällä, ja se maistuu paremmalta kuin koskaan!

 

617327.png

ATRIA ARTESAANI MAUSTEINEN MAKKARA 240 G

Laadukas, suomalainen, mausteinen makkara, joka on valmistettu perinteisiä kädentaitoja kunnioittaen. Makkarassa on käytetty herkullisia mausteita, kuten paprikaa ja chiliä, ja sen lihapitoisuus on korkea, 87%. Mausteisuus on tasapainoinen, se ei polta.

617367.png

ATRIA WILHELM HUJOPPI 330G

Atria Wilhelm Hujoppi on pitkä nakki, joka näkyy hodarisämpylän molemmista päistä ja soveltuu myös grillaukseen tai sellaisenaan syötäväksi. Lihaisa, napsahtava, savustettu, kaikille sopiva perusmakuinen nakki, jonka makua syventää aito lihaliemi. Nakeissa on korkea 91%-lihapitoisuus. Pakattu kätevään uudelleensuljettavaan rasiapakkaukseen.

617364.png

ATRIA WILHELM JACK&PEPPER 350G

Lihaisten makkaroiden ystäville. Kesäuutuudessa yhdistyvät suomalaisten suosikkimaut eli juustoisuus ja pippurisuus*. Jack & Pepperin pippurijuustoisessa kesäuutuudessa on sopivasti täyteläisyyttä ja mausteisuutta, joka sekä näkyy että maistuu.