KANA

AINA SUOMALAISTA, AINA ANTIBIOOTTIVAPAATA

Atrian foodservice-tuotteissa kana on aina peräisin suomalaisilta perhetiloilta. Kanat kasvavat vapaina pehkulattialla ja syövät suomalaiseen kauraan ja täysjyvävehnään pohjautuvaa rehua, josta vähintään osa viljellään omalla tilalla. 


Atrian kana on aina antibioottivapaata. Yhdelläkään kanatilallamme ei ole tarvittu antibioottikuuria yli kymmeneen vuoteen. Ensiluokkaiset olosuhteet, järjestäytynyt eläintautien ennaltaehkäisy ja puhdas ravinto mahdollistavat sen, että kanat pysyvät terveinä eivät tarvitse lääkkeitä.

 

Atrian kana on paitsi herkullinen, myös ympäristötietoinen valinta, sillä sen hiilijalanjälki on yli puolet pienempi kuin maailmalla keskimäärin. Lue lisää täältä.