atria viljaporsaan luuton juhlakinkku tuore 4xn5kg
Viljaporsaan tuoresuolattu luuton joulukinkku on oiva juhlakinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Sopii mainiosti esimerkiksi pienelle seurueelle joulukinkuksi.
Ainesosat
viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 930 kJ |
Energia | 224 kcal |
Rasva | 18 g |
josta tyydyttynyttä | 6,6 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 1,8 g |
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 4xn5kg
Tuotenumero: 2347