atria viljaporsaan etuneljännes potkaton 1xn10kg

Luullinen iso sianliha vaatii aina esisuolauksen, jonka voi tehdä perinteisellä suolaliemellä tai suolaruiskulla. Sisällä oleva luu mehevöittää lihaa kypsennyksen aikana. Viljaporsaan etuneljännes soveltuu varsin hyvin savustukseen ennen tai jälkeen kypsennyksen, sillä savustus tuo lihalle hienon lisämaun.
Ainesosat
viljaporsaanliha
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 753 kJ |
Energia | 181 kcal |
Rasva | 12 g |
josta tyydyttynyttä | 4,4 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokeria | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 17 g |
Suola | 0,15 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
ME: 1xn10kg
Tuotenumero: 2026