atria takuumurea naudan petite tender n1kg

Atrian Tuotenumero:

4572

VALO-Koodi:

4571

GTIN-Koodi:

2378012400001
Suomalainen naudan petite tender on osa naudan lapaa ja sitä kuvaillaan yhdeksi naudan mureimmaksi osaksi. Pakkauksessa on kaksi kokonaista Petite Tenderiä, jotka voidaan kätevästi paloitella halutun kokoiseksi. Paista filee mahdollisimman kuumalla pannulla, jotta liha saa vahvan pinnan ja jää sisältä punaisen roseeksi.

Ainesosat

naudanliha 100 %, Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 534 kJ
Energia 127 kcal
Rasva 5 g
josta tyydyttynyttä 2,6 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokeria 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 21 g
Suola 0,14 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta Petite Tender suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parilla. Kypsennä uunissa 90-130 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 1xn1kg
Tuotenumero: 4572

Kokeile näitä reseptejä

Voit olla kiinnostunut myös näistä