atria takuumurea naudan petite tender 2xn400g

Atrian Tuotenumero:

614059

VALO-Koodi:

614058

GTIN-Koodi:

2378073200008
Suomalainen naudan petite tender on osa naudan lapaa ja sitä kuvaillaan yhdeksi naudan mureimmaksi osaksi. Pakkauksessa on yksi kokonainen Petite Tender, jotka voidaan valmistaa kokonaisena tai kätevästi paloitella halutun kokoiseksi. Suosituin tapa valmistaa petite tender on paistaa se mahdollisimman kuumalla pannulla, jotta liha saa vahvan pinnan, mutta jää sisältä punaiseksi. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.

Ainesosat

naudanliha. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 534 kJ
Energia 127 kcal
Rasva 5 g
josta tyydyttynyttä 2,6 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokeria 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 21 g
Suola 0,14 g

Liha on aina kotimaista

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
Uuni/Grilli: ruskista pinta kuumalla pannulla tai grillissä. Jatka kypsennystä uunissa 90-130 °C tai grillissä epäsuoralla lämmöllä, kunnes sisälämpötila saavuttaa halutun kypsyysasteen.
Pannu: leikkaa liha reiluiksi siivuiksi, painele siivut tämän jälkeen pihveiksi ja paista pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä n. 10 min.
PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 2xn400g
Tuotenumero: 614059

Voit olla kiinnostunut myös näistä