atria takkalenkki 10x500g

Atria Takkalenkki on maistuva, perinteinen lenkkimakkara vaikkapa takkatulen loimussa nautiskeluun. Kokeile Takkalenkkiä myös pizzassa! Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita valmis pizzapohja leivinpaperin päälle pellille. Mausta tomaattipyree murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja yrttimausteilla. Levitä seos pizzapohjan päälle. Kuori ja suikaloi 1/2 takkalenkkimakkarasta. Suikaloi paprika ja viipaloi tomaatit sekä herkkusienet. Levitä ainekset pizzapohjan päälle, tomaattiviipaleet päällimmäiseksi. Voit ripotella niille vähän yrttimausteita. Peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja herkku on valmis nautittavaksi.
Ainesosat
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), jodioitu suola, dekstroosi, naudan rasva, hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti. luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 37 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 53 %
Lihapitoisuus 37 %
Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 53 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 1057 kJ |
Energia | 255 kcal |
Rasva | 20 g |
josta tyydyttynyttä | 7,9 g |
Hiilihydraatit | 11 g |
josta sokeria | 0,8 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 7,8 g |
Suola | 2 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 10–15 min.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 10x500g
Tuotenumero: 7400