atria kypsä kanan filee maustettu n1,8kg/n100g
Kypsä kanan kokonainen filee on valmiiksi maustettu ja sopii käytettäväksi erilaisissa kana-annoksissa. Atrian kypsät kanan fileeleikkeet ovat valmistettu suomalaisesta lihasta. Fileeleikkeet ovat saatavilla 1,8 kg pakkauksissa, jotka sopivat esimerkiksi ravintolakeittiöiden käyttöön. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
broilerin filee (82 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaineet (E 450, E 451), sokeri, aromit (mm. paprika), emulgointiaine auringonkukkalesitiini, maltodekstriini, mausteet (sipuli, valkosipuli, mustapippuri, paprika, timjami, tomaatti, oregano, basilika, chili, rosmariini), muunnettu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine sitruunahappo, savuaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hydrolysoitu maissiproteiini. Voimakassuolainen. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Lihapitoisuus 82 %
Lihapitoisuus 82 %
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 564 kJ |
Energia | 135 kcal |
Rasva | 6,3 g |
josta tyydyttynyttä | 0,7 g |
Hiilihydraatit | 1,6 g |
josta sokeria | 1,1 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 1,5 g |
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen. Sellaisenaan tarjottavana kuumenna omassa pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 75-80 °C, korkeintaan 20 min, kunnes sisälämpötila on 75 °C.
ME: 1xn1.8kg
Tuotenumero: 6699