atria kunnon arki nakkikastike muusilla 6x300g
![](/contentassets/715b03e8d1714eceb58c6ae736bedd1b/atria-kunnon-arki-nakkikastike-muusilla_6019.png)
Nakkikastike on herkullinen arkiruoka, joka sopii yhteen mehevän perunamuusin kanssa. Atrian Kunnon Arki -sarjan nakkikastike muusilla on valmistettu suomalaisesta lihasta perinteisellä ja maistuvalla makumaailmalla. Nakkikastikkeessa maistuu myös tomaatti ja ripaus sipulia. Nakkikastike muusilla on maukas valmisateria, jonka lämmität kätevästi mikroaaltouunissa. Valmisruoka helpottaa kiireistä arkea ja kulkee siististi pakattuna esimerkiksi evääksi työpaikalle. Tarjoile nakkikastike tuoreiden tomaatti- ja kurkkulohkojen kera.
Ainesosat
perunasose 47 % (peruna, vesi, voi, perunahiutale, maitojauhe, jodioitu suola), kastike 27 % (vesi, laktoositon ruokakerma, mausteet (mm. tomaatti, valkosipuli), muunnettu maissitärkkelys, kermajauhe, aromit (mm. kerma), sokeri, jodioitu suola, maltodekstriini, dekstroosi, rypsiöljy, väri paprika, karamellisoitu sokeri), nakki 26 % (vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), liha (viljaporsas, broileri), perunatärkkelys, kamara, siipikarjanrasva, jodioitu suola, stabilointiaine E 450, silava, savuaromi, dekstroosi, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Lihapitoisuus 10 %. Viljaporsaan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi.)
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 498 kJ |
Energia | 119 kcal |
Rasva | 7,4 g |
josta tyydyttynyttä | 3,2 g |
Hiilihydraatit | 9,6 g |
josta sokeria | 1,4 g |
Ravintokuitu | 0,5 g |
Proteiini | 3,4 g |
Suola | 1 g |
![](/contentassets/715b03e8d1714eceb58c6ae736bedd1b/atria-kunnon-arki-nakkikastike-muusilla_6019.png)
Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Avaa kalvoa hieman kulmasta ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä. Rasia voidaan lämmittää ainoastaan mikroaaltouunissa.
BX Rasia
Roskat eivät kuulu luontoon. Lajittele pakkaus muovina ja kartonkina.
ME: 6x300g
Tuotenumero: 6019