atria grilliribs vaahterasiirappi-chipotle 4xn600g

Atria Grilliribs Vaahterasiirappi-Chipotle on possun herkullisinta grillattavaa. Vaahterasiirapin makuinen marinadi on sopivan makea ja Chipotle tuo ribsiin hieman potkua mikä sopii rasvaiselle possun ribsille erinomaisesti. Valmiiksi mausteut grilliribsit on pakattu keiton kestävään kalvoon. Ribsit voi kypsentää pakkauksessaan sous vide –valmistustavalla vesihauteessa ja viimeistellä grillissä. Keittokalvo ei nopeuta valmistusta, mutta helpottaa ja varmistaa mehevän lopputuloksen ja mahdollistaa siistin valmistuksen.
Ainesosat
viljaporsaan luullinen kylki (80 %), vesi, mausteet (mm. chipotle, paprika, valkosipuli), jodioitu suola, sokeri, fariinisokeri, etikka, muunnettu maissitärkkelys, vaahterasiirappijauhe, aromit, karamellisoitu sokeri, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia | 817 kJ |
Energia | 196 kcal |
Rasva | 13 g |
josta tyydyttynyttä | 4,7 g |
Hiilihydraatit | 3,8 g |
josta sokeria | 2,3 g |
Ravintokuitu | 0,3 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 1,2 g |

Liha on aina kotimaista
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
VESIHAUDE: Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessa n. 100 °C vesihauteessa 1,5 tuntia. Poista pakkauksestaan, grillaa tai paista pintaan väriä. Voit käyttää pakkaukseen jäänyttä marinadia glaseeraukseen. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C. TAI UUNI: Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 150 °C. Poista liha pakkauksestaan ja aseta lihapuoli ylöspäin leivinpaperilla suojatulle uunipellille. Laita pelti uunin keskitasolle ja kypsennä tasalämmöllä 1,5 tuntia. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C.
PUG Määrittelemätön
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
ME: 4xn600g
Tuotenumero: 612117