NOPEA SYÖMINEN

NOPEAN SYÖMISEN MARKKINA KASVAA EDELLEEN VAUHDILLA

Nopean syömisen markkina kasvaa vauhdilla liikenneasemilla, kahviloissa, myymälöiden kotikeittiöissä ja erilaisissa tapahtumissa. Nopeat syövät hitaat ja hitaat eivät syö lainkaan!

 

HELPPOUS

Nopeassa keittiössä tekemisen on oltava suoraviivaista. Rentoa, rouheaa, runsasta ja selkeää. Karsimme turhat työvaiheet pois ja varmistamme, että kuka tahansa osaa valmistaa tuotteen yksinkertaisia ohjeita noudattamalla.

 

LAATU

Mikä saa asiakkaasi valitsemaan tuotteen? Mikä saa hänet maistamaan, ihastumaan ja… palaamaan? Laatua on vaikea määritellä, mutta sen kyllä tunnistaa kun näkee ja maistaa. Korkeatasoiset raaka-aineet ja toimivat makuyhdistelmät, siitä se lähtee.

 

TEHOKKUUS

Tehokkuus on monen seikan summa. Se syntyy tuotteen valmistamiseen käytetystä ajasta, raaka-aineiden hinnoista, valmiin tuotteen säilyvyydestä, jälleenmyyntihinnasta ja ennen kaikkea siitä, viedäänkö tuote käsistä vai jääkö se käsiin. Olemme hioneet reseptiikan ottamaan kaiken tämän huomioon.

crispy-chicken-vaaka.png

CRISPY CHICKEN -TUOTESARJA

Suomalaista, antibioottivapaata kanaa herkullisella, amerikkalaistyylisellä paneroinnilla.

Yhdesta-on-moneksi-vaaka.png

YHDESTÄ ON MONEKSI

Yksi raaka-aine - lukemattomia käyttötarkoituksia. Tutustu ammattilaistemme monipuolisiin käyttävinkkeihin ja hyödynnä tuttuja raaka-aineita uusillakin tavoilla.

murea-vaaka.png

VALMIIKSI MUREAT KYPSÄT SUIKALEET

Atria Murea on aivan uudenlainen tuotesarja mehukkaita ja lihaisia suikaleita kohtuulliseen hintaan. Suikaleet ovat valmiiksi kypsiä, joten nopea kuumennus riittää.

street-food-vaaka.png

STREET FOOD -HERKKUJA HELPOSTI

Street food -sarjamme koostuu runsaasti täytetyistä burritoista ja panineista. Laadukkailla, lämmitystä vailla olevilla tarjoilet herkullisia annoksia asiakkaillesi vaivattomasti.