LAATULIHA

Laatuliha ei synny vahingossa

Luottamalla laatuun voidaan ammattikeittiössä keskittyä olennaiseen. Laatua seurataan järjestelmällisesti, minkä vuoksi Atrian asiakas voi poikkeuksetta luottaa tuotteisiin ja keskittyä itse täysipainoisesti omaan työhönsä. Atria-merkki takaa, että liha on aina suomalaiselta maatilalta. Atria kuuluu Tilaajavastuu-palveluun, joka hakee tilaajavastuulain edellyttämät tiedot eri rekistereistä̈ ja pitää̈ ne aina ajan tasalla. Tämä takaa, että Atria on hoitanut asiansa oikein.

 

VASTUULLISUUS ON TILAAJAN ETU
Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia siitä, miten ruoka on tuotettu ja minkälaisen elämän eläin on elänyt. Ammattikeittiöt haluavat tarjota asiakkailleen vastuullisesti tuotettua, maukasta ja turvallista ruokaa, minkä alkuperä on jäljitettävissä. Monet asiakkaistamme arvostavat sitä, että voivat olla täysin varmoja lihan laadusta ja turvallisuudesta joka ikinen päivä. Vastuullisuus maistuu laatuna aina lautasella saakka.

 

VASTUULLISEN LIHANTUOTANNON LAATUKRITEERISTÖT
Atrian kaikki sopimustilat ovat Laatuvastuu–tiloja. Tuottajat vakuuttavat, että teuraserä täyttää asetetut kriteerit. Atrian tilojen kansallinen luokitustilanne tarkistetaan viikoittain.

 

Kriteerit:

1. Sioilla on saparo.
  1. 2. Sioilla on riittävästi tilaa.
  2. 3. Varmistettu jäljitettävyys eläimen elinkaaresta olosuhteineen tuotantoon asti.
      1. 4. Kansallisen laatujärjestelmän mukaan tuotettu.
  3. 5. Tuotantotapaa kuvaava laatujärjestelmä on serftioitu

 

SIKAVAN TERVEYSLUOKITUKSEN EHDOT